Fremgangsmåde
Auberginer og myntedressing
TRIN 1
Skær auberginen i 8 skiver.
TRIN 2
Varm en grillpande, en grill eller en almindelig pande op.
TRIN 3
Grill aubergineskiverne ved høj varme i 2 minutter på hver side.
TRIN 4
Lav myntedressing imens: Rør olie, salt, presset hvidløg og hakket mynte sammen i en lille skål.
TRIN 5
Læg aubergineskiverne over på en tallerken, og krydr dem med myntedressingen.
TRIN 6
Læg nu aubergineskiverne ovenpå hinanden i en lille skål, mens du laver tomatpestoen.
Tomatpesto
TRIN 1
Få en kasserolle med vand op at koge.
TRIN 2
Tilsæt de soltørrede tomater, og kog dem i 3 minutter. Hæld vandet fra, og læg dem i en skål.
TRIN 3
Tilsæt basilikum, hvidløg og olivenolie, og blend med en stavblender til konsistensen er som en paté.
Anretning og servering
TRIN 1
Rist brødskiverne på en brødrister eller i ovnen.
TRIN 2
Anret nu først tomatpestoen på brødet, og så en aubergineskive ovenpå.
TRIN 3
Pynt med et mynteblad.
TRIN 4
Servér som antipasto med andre slags bruschetta på et stort fad. Velbekomme.