Fremgangsmåde
Kartofler
TRIN 1
Sæt kartoflerne til at koge i en gryde i 12-15 minutter ved middel varme.
Coleslaw
TRIN 1
Skræl gulerødderne, riv dem groft, og kom dem i en stor skål.
TRIN 2
Snit spidskål meget fint, og kom det i skålen med gulerødderne.
TRIN 3
Rør skyr sammen med honning og mayonnaise og evt. 1 tsk. sennep i en ny skål.
TRIN 4
Smag til med salt og peber.
TRIN 5
Vend dressingen i skålen med kål og gulerødder, og smag til med ekstra salt, peber, mayonnaise og sennep, hvis du synes.
Bøffer og tilbehør
TRIN 1
Gør alt tilbehøret klar: Skyl og afdryp salatbladene, skyl agurken, og skær den og de syltede agurker, peberfrugt, løg og tomater i skiver.
TRIN 2
Form 4-5 bøffer af kødet. Pres dem godt flade – de skrumper, når de bliver stegt. Krydr dem med salt og peber.
TRIN 3
Varm olien godt op på en pande. Steg bøfferne ved middelvarme i ca. 4-5 min på hver side, og tag dem af panden, når de er færdige.
TRIN 4
Hæld vandet fra kartoflerne, og steg dem på den pande, som bøfferne er blevet stegt på.
TRIN 5
Tilsæt evt. 1 spsk. olie og lidt salt.
Servering
TRIN 1
Rist bollerne på brødristeren eller i ovnen, til de er sprøde.
TRIN 2
Byg burgeren: Start med bolle, bøf, ost, coleslaw og de grøntsager, som I godt kan lide.
TRIN 3
Servér sammen med de stegte kartofler og ekstra coleslaw.