Fremgangsmåde
Pulled beef
TRIN 1
Bland eddike og vand i en gryde. Put dine oksesteaks ned i gryden og kog kødet i 60 min ved svag varme med lå på.
TRIN 2
Når kødet begynder at falde fra hinanden, tag det op og put det i en skål.
TRIN 3
Bland alle ingredienserne til marinaden i en skål.
TRIN 4
Smag marinaden til. Den skal være sød og stærk.
TRIN 5
Vend kødet i marinaden., og lad kødet marinere i 6 timer.
TRIN 6
Når kødet har marineret, varm det op i ovnen i 15 min ved 130 grader.
TRIN 7
Lav coleslaw imens: Skræl og riv gulerødderne på et rivejern.
TRIN 8
Snit spidskål meget fint.
TRIN 9
Hæld grønsagerne i skål og rør dem godt med skyr, honning og mayonnaise. Smag til med salt og peber.
TRIN 10
Varm burgerbollerne, lige inden kødet er færdig.
TRIN 11
Tag oksekødet ud af ovnen, og server det i burgerbollerne med en stor skefuld coleslaw. Velbekomme!