Fremgangsmåde
1. dag
TRIN 1
Start med at blande alle ingredienserne til marinaden i en skål.
TRIN 2
Smag marinaden til. Den skal være sød og stærk.
TRIN 3
Vend kyllingen i marinaden. Fileterne skal marinere natten over.
2. dag
TRIN 1
Tænd ovnen på 130 grader.
TRIN 2
Læg kyllingebrystfileterne i et ovnfast fad og hæld æblejuice ved.
TRIN 3
Læg låg eller alufolie på fadet.
TRIN 4
Lad kyllingen hygge sig i ovnen mindst 3 timer.
TRIN 5
Lav coleslaw imens: Skræl og riv gulerødderne på et rivejern.
TRIN 6
Snit spidskål meget fint.
TRIN 7
Hæld grønsagerne i skål og rør dem godt med skyr, honning og mayonnaise. Smag til med salt og peber.
TRIN 8
Varm burgerbollerne, lige inden kyllingen er færdig.
TRIN 9
Tag kyllingen ud af ovnen, og brug en gaffel til at trække kyllingen fra hinanden.
TRIN 10
Server kyllingen i burgerbollerne med en stor skefuld coleslaw. Velbekomme.