Fremgangsmåde
1. dag
TRIN 1
Start med at hælde vandet fra jack fruit-dåserne og put jack fruit op i en skål
TRIN 2
Hæld vand og soja op i en skålen så det dækker jack fruit.
TRIN 3
Lad det marinere natten over.
2. dag
TRIN 1
Varm en pande op med olien og tilsæt hakket hvidløg og rosmarin.
TRIN 2
Tag jack fruit op af marinaden og put jack fruit op på panden.
TRIN 3
Lad jack fruit stege i 12 min.
TRIN 4
Lav coleslaw imens.
TRIN 5
Skræl og riv gulerødderne, og snit spidskål meget fint.
TRIN 6
Læg grønsagerne i skål, og rør dem godt med creme fraiche, agave, mayonnaise, salt og peber.
TRIN 7
Smag coleslawen til med salt og peber.
TRIN 8
Varm burgerbollerne, lige inden jack fruit er færdig.
TRIN 9
Put jack fruit op i en skål, og brug en gaffel til at trække kødet fra hinanden.
TRIN 10
Servér pulled jack fruit i burgerbollerne med en god skefuld coleslaw. Velbekomme.