Fremgangsmåde
1. dag
TRIN 1
Start med at blande alle ingredienserne til marinaden i en skål.
TRIN 2
Smag marinaden til. Den skal være sød og stærk.
TRIN 3
Vend koteletterne i marinaden. Lad dem marinere natten over.
2. dag
TRIN 1
Tænd ovnen på 150 grader.
TRIN 2
Læg koteletterne i et ovnfast fad, og hæld æblejuice ved.
TRIN 3
Læg et låg eller alufolie på fadet.
TRIN 4
Lad grisen hygge sig i ovnen mindst 2 timer.
TRIN 5
Lav coleslaw imens.
TRIN 6
Skræl og riv gulerødderne, og snit spidskål meget fint.
TRIN 7
Læg grønsagerne i skål, og rør dem godt med skyr, honning, mayonnaise, salt og peber.
TRIN 8
Smag coleslawen til med salt og peber.
TRIN 9
Varm burgerbollerne, lige inden grisen er færdig.
TRIN 10
Tag koteletterne ud af ovnen, og brug en gaffel til at trække kødet fra hinanden.
TRIN 11
Servér pulled pork i burgerbollerne med en god skefuld coleslaw. Velbekomme.