Fremgangsmåde
TRIN 1
Pil løgene og skær dem i skiver.
TRIN 2
Varm en pande op med olivenolie.
TRIN 3
Steg løgene møre heri.
TRIN 4
Tilsæt honning og balsamico og rør godt rundt. Lad løgene stege videre ved lav varme.
TRIN 5
Læg løgene til side, og hæld lidt mere olie på panden.
TRIN 6
Varm det pulled vegetarkød på panden ved middel varme.
TRIN 7
Tilsæt soja og peber og rør godt rundt. Lad vegetarkødet stå ved lav varme, mens de andre ingredienser gøres klar.
TRIN 8
Hak rødkål meget fint. Bland salt, æbleeddike og olie i og rør godt.
TRIN 9
Blend mayonnaisen med persille med en stavblender.
TRIN 10
Varm fuldkornsbollerne i ovnen eller på brødrister.
TRIN 11
Byg burgeren. Smør bollerne med mayonnaise og fyld burgeren med rødløg, rødkål og vegetarkød.
TRIN 12
Server evt. retten med stegte kartofler og ketchup eller en god salat.