Fremgangsmåde
Kartoflerne
TRIN 1
Start med at sætte kartoflerne til at koge i en gryde i 12-15 minutter ved middel varme.
Coleslaw
TRIN 1
Skræl gulerødderne, riv dem groft, og kom dem i en stor skål.
TRIN 2
Snit spidskål meget fint, og hæld det i skålen med gulerødderne.
TRIN 3
Tag en ny skål. Rør skyr sammen med honning og mayonnaise, og evt. 1 tsk. sennep. Smag til med salt og peber.
TRIN 4
Vend dressingen i skålen med kål og gulerødder, og smag til med ekstra salt, peber, mayonnaise og sennep, hvis du synes. Stil til side.
Bøffer og tilbehør
TRIN 1
Skræl rødbeder, og riv dem ned i en skål.
TRIN 2
Tilsæt kød og hakkede kapers. Ælt farsen godt.
TRIN 3
Tilsæt mel, salt og peber, og ælt videre. Form derefter 4 bøffer af farsen, og pres dem godt flade.
TRIN 4
Varm olien godt op på en pande. Steg bøfferne ved middel varme i ca. 4-5 min på hver side.
TRIN 5
Mens bøfferne steger, gør du alt tilbehøret klar: Skyl agurken og tomaterne, og skær løg, tomater og agurk i skiver.
TRIN 6
Tag bøfferne af panden, når de er stegt, som du foretrækker.
TRIN 7
Hæld vandet fra kartoflerne, og steg dem på den pande, som bøfferne er blevet stegt på. Tilsæt evt. 1 spsk. olie og lidt salt.
Servering
TRIN 1
Rist bollerne på brødristeren eller i ovnen, til de er sprøde.
TRIN 2
Byg burgeren: Start med bolle, bøf, coleslaw og de grøntsager, som du godt kan lide. Servér sammen med de stegte kartofler og ekstra coleslaw.