Fremgangsmåde
TRIN 1
Vask rødbederne godt og kog dem i en gryde med vand i ca. 30 minutter.
TRIN 2
Når rødbederne er afkølet, fjern da skrællen.
TRIN 3
Skær rødbederne i meget tynde skiver med en skarp kniv eller et mandolinjern.
TRIN 4
Skræl og skær løget i tynde skiver. Evt også med et mandolinjern.
TRIN 5
Læg grønsagerne i en beholder og tilsæt peberkorn.
TRIN 6
Hæld vand, salt, laurbærblade, sukker og eddike i en gryde.
TRIN 7
Kog marinaden op, indtil sukkeret er opløst.
TRIN 8
Når marinaden er afkølet, hæld den så over grøntsagerne.
TRIN 9
Luk beholderen med grøntsager og sæt den på køl natten over.
TRIN 10
Når retten skal serveres: Anret skiver af rødbede og løg på en tallerken.
TRIN 11
Placer den hele burrataost i midten af tallerkenen og pynt med purløg.
TRIN 12
Server med et lækkert stykke brød.