Fremgangsmåde
TRIN 1
Tænd ovnen på 160 grader.
TRIN 2
Skær aubergine i tynde skiver på langs.
TRIN 3
Steg aubergineskiverne gyldne i olie og smag til med salt. Tag det af varmen.
TRIN 4
Skær broccolien i små buketter.
TRIN 5
Steg broccolibuketterne i lidt olie og smag til med salt. Tag det af varmen.
TRIN 6
Steg kyllingebrystet i lidt olie – først ved høj varme, så det får en flot stegeskorpe. Skru derefter ned til middelvarme, og steg til det er gennemstegt. Krydr med salt, cayennepeber og lidt chilipulver, og skær det efterfølgende i skiver.
TRIN 7
Skyl og hak hjertesalat og spidskål.
TRIN 8
Varm tortillas i en forvarmet ovn i ca. 5 minutter.
TRIN 9
Anret tortillas med kylling, tacosauce, salat, spidskål, aubergine, broccoli – og drys med majs, ost og jalapeños. Velbekomme.