Burritos med kylling, stegt aubergine og spidskål
Forkæl familien med denne mexicanske klassiker – burritos med kylling i ovn, stegt aubergine og spidskål. Velbekomme!
Spis med omtanke for klimaetFuld af klimavenlige ingredienser.

35 min

4 personer

25-35 kr. pr. portion


Ét Klik - Stor forskel

Hvordan gør vi retten grønnere?
Mindre kød
Fødevarestyrelsen anbefaler, at du spiser mindre kød fra firbenede dyr (okse, kalv, gris og lam) og forarbejdet kød (fx pålæg, bacon og pølser). Derfor kan du med fordel udskifte kødet med fx kylling, fuldkornsprodukter og grøntsager.
Mere grønt
Fødevarestyrelsen anbefaler, at du spiser flere grøntsager og frugter. Spis gerne 600 g grønt om dagen – helst de grove af slagsen som fx ærter, kål, rodfrugter og bælgfrugter. Alle grøntsager tæller – lige fra frosne til de friske.
Lavere CO2-aftryk
Du har valgt en opskrift, hvor vi har tryllet oksekødet om til kalkunkød. Du får altså en opskrift med et lavere CO2-aftryk, da oksekød har en højere klimabelastning end kød fra fjerkræ ifølge Danmarks grønne tænketank Concito.

Find lignende opskrifter