Fremgangsmåde
TRIN 1
Skær kyllingen i mundrette stykker, og marinér fileterne i yoghurt blandet med garam masala. Lad dem hvile i 30 minutter på køl (eller natten over, hvis du forbereder kyllingen dagen før).
TRIN 2
Tilbered de brune ris efter anvisningen på pakken.
TRIN 3
Skyl og skræl gulerødderne. Halvér dem på langs, og skær dem i skiver på 1/2 cm.
TRIN 4
Hak hvidløg og løg fint, og riv ingefær.
TRIN 5
Varm en gryde op, og tilsæt olie. Steg hakket hvidløg, løg, gulerødder, ingefær og gurkemeje. Efter 2-3 minutter tilsættes den marinerede kylling. Steg kyllingen af i cirka 5 minutter.
TRIN 6
Tilsæt herefter tomatpure og hakkede tomater, og kog op.
TRIN 7
Til sidst tilsættes madlavningsfløden, og saucen koges op og smages til med salt og peber. Tjek, om kyllingen er gennemstegt.
TRIN 8
Servér med fuldkornsris, frisk koriander og naanbrød. Velbekomme.