Fremgangsmåde
Fremgangsmåde
TRIN 1
Skær kyllingen i mundrette bidder, og mariner dem i yoghurt med garam masala. Lad kyllingefileterne hvile i 30 minutter på køl eller natten over.
TRIN 2
Tilbered bulguren efter anvisningen på pakken.
TRIN 3
Skyl og skræl gulerødderne. Halvér dem på langs, og skær dem i skiver på 1/2 cm. Skræl græskaret, og skær det i grove tern.
TRIN 4
Hak hvidløg og løg fint og riv ingefær.
TRIN 5
Varm en gryde op, og tilsæt olie. Steg hakket hvidløg, løg, gulerødder, hokkaido, ingefær og gurkemeje. Efter 2-3 minutter tilsættes den marinerede kylling. Steg kyllingen af i ca. 5 minutter.
TRIN 6
Tilsæt herefter tomatpure, hakkede tomater og vand, og kog op.
TRIN 7
Til sidst tilsættes madlavningsfløden, og saucen koges op og smages til med salt og peber. Tjek, at kyllingen er gennemstegt.
TRIN 8
Servér med bulgur, frisk koriander og naanbrød. Velbekomme.