Fremgangsmåde
TRIN 1
Bland sukker, salt og æg i en skål med en dejskraber.
TRIN 2
I en anden skål blandes mel og natron.
TRIN 3
Hæld skålen med mel og natron i den anden skål og bland godt.
TRIN 4
Tilsæt det bløde smør og ælt godt med hænderne.
TRIN 5
Tilsæt derefter hele mandler, marsalavin og skal af en halv appelsin. Ælt igen.
TRIN 6
Tænd ovnen på 200 grader.
TRIN 7
Del dejen i fire stykker og rul dem til pølser.
TRIN 8
Læg dem på en bageplade med bagepapir.
TRIN 9
Pensl med en æggeblomme.
TRIN 10
Bag dem i ovnen i 20 minutter.
TRIN 11
Tag dem ud af ovnen og lad dem afkøle i et par minutter.
TRIN 12
Skru ovnen ned på 160 grader.
TRIN 13
Brug en brødkniv til at skære kagerne diagonalt. Tykkelsen skal være ca. 1 cm.
TRIN 14
Læg småkagerne på bagepladen igen og bag dem i yderligere 18 minutter.
TRIN 15
Lad dem køle af. Så bliver de nemlig ekstra sprøde.