Fremgangsmåde
TRIN 1
Pluk bladene af salaten, og skyl dem sammen med spinatbladene. Tør dem – f.eks. i et rent viskestykke.
TRIN 2
Lynkog sukkerærter i en gryde med lidt vand i 1 minut.
TRIN 3
Køl dem ned, og bland dem med salaten.
TRIN 4
Riv parmesan groft ned i salaten.
TRIN 5
Skær rugbrødsskiverne i tern på ca. 1 x 1 cm.
TRIN 6
Varm en pande op med halvdelen af olien, og steg ternene på panden, indtil de er sprøde.
TRIN 7
Læg dem på en tallerken, så de kan køle af.
TRIN 8
Hæld resten af olien på panden, og steg kyllingen ca. 7 minutter på hver side.
TRIN 9
Lad kyllingen køle af, og lav dressingen imens.
TRIN 10
Pisk alle ingredienserne til dressingen godt rundt i en skål, og smag til med citron, salt og sennep.
TRIN 11
Vend dressingen rundt i salaten.
TRIN 12
Anret salaten med kylling i tern og sprøde rugbrødscroutoner. Velbekomme.