Chicken tikka masala med kartofler og gulerødder
Prøv denne opskrift på den klassiske chicken tikka masala – med et twist. I denne version har den møre kylling fået selskab af kartofler og gulerødder.
Spis med omtanke for klimaetFuld af klimavenlige ingredienser.

2 t

4 personer


Ét Klik - Stor forskel

Hvordan gør vi retten grønnere?
Mere grønt
Fødevarestyrelsen anbefaler, at du spiser flere grøntsager og frugter. Spis gerne 600 g grønt om dagen – helst de grove af slagsen som fx ærter, kål, rodfrugter og bælgfrugter. Alle grøntsager tæller – lige fra frosne til de friske.
Lavere CO2-aftryk
Produktion af ris medfører en højere CO2-belastning sammenlignet med andre kulhydratkilder som fx kartofler, pasta, couscous og bulgur. Kornprodukter som spelt og quinoa har generelt et lavere CO2-aftryk end fx pasta, mens kartofler er den af de nævnte kulhydratkilder, der belaster klimaet mindst ifølge Danmarks grønne tænketank Concito.

Find lignende opskrifter