Fremgangsmåde
Marinade og kylling
TRIN 1
Bland alle ingredienserne til marinaden sammen.
TRIN 2
Skræl gulerødder og kartofler. Skær kylling, kartofler og gulerødder ud i grove stykker.
TRIN 3
Bland kyllingen og grøntsagerne med marinaden, og lad trække i minimum 1 time.
TRIN 4
Varm en stor tykbundet gryde op, og steg både kylling og grøntsager af i varm olie, og put det derefter i en skål.
Sauce, tilbehør og gulerodssalat
TRIN 1
Hak løg, hvidløg og ingefær fint.
TRIN 2
Steg det af i olie, og tilsæt derefter stegt kylling, kartofler og gulerødder.
TRIN 3
Tilsæt ekstra krydderier (de samme, som du brugte til marinaden) og steg godt igennem.
TRIN 4
Tilsæt kokosmælk, mælk og hønsebouillon, og lad det simre ved svag varme i ca. 20 minutter.
TRIN 5
Kog bulgur efter anvisningen på pakken.
TRIN 6
Smag masalaen til med flere krydderier, salt og lidt lime. Jævn evt. med lidt majsstivelse.
TRIN 7
Rist solsikkekerner på en tør pande, og bland dem i sovsen.
TRIN 8
Lav en gulerodssalat med revne gulerødder, revet æble, citronsaft, rosiner og lidt salt.
TRIN 9
Servér retten med mangochutney, limeskiver og ekstra solsikkekerner på toppen. Velbekomme.