Fremgangsmåde
Marinade og kylling
TRIN 1
Bland alle ingredienserne til marinaden sammen.
TRIN 2
Skær kyllingen ud i grove stykker.
TRIN 3
Bland kyllingen med marinaden, og lad trække i minimum 1 time.
TRIN 4
Varm en stor tykbundet gryde op, og steg kyllingestykkerne af i varm olie.
TRIN 5
Tag derefter kødet op af gryden.
Sauce, tilbehør og gulerodssalat
TRIN 1
Hak løg, hvidløg og ingefær fint.
TRIN 2
Steg det af i olie, og tilsæt derefter det stegte kylling.
TRIN 3
Tilsæt ekstra krydderier (de samme som til marinaden). Brug gerne ca. 1 tsk af hver af de nævnte fra ingredienslisten, og steg godt igennem.
TRIN 4
Tilsæt kokosmælk, mælk og hønsebouillon, og lad det simre ved svag varme i ca. 30 minutter.
TRIN 5
Kog ris efter anvisningen på pakken.
TRIN 6
Smag masalaen til med flere krydderier, salt og lidt lime. Jævn evt. med lidt majsstivelse.
TRIN 7
Rist solsikkekerner på en tør pande, og bland dem i sovsen.
TRIN 8
Lav en gulerodssalat med revne gulerødder, revet æble, citronsaft, rosiner og lidt salt.
TRIN 9
Servér retten med mangochutney, limeskiver og ekstra solsikkekerner på toppen. Velbekomme.