Fremgangsmåde
TRIN 1
Start med at sætte risene over, og kog dem efter anvisningen på pakken.
TRIN 2
Hak løgene fint, og riv hvidløgene på et rivejern.
TRIN 3
Skær squash, peberfrugter og gulerødder i fine tern.
TRIN 4
Tænd for en gryde og tilsæt olie. Steg løg og hvidløg i ca. 2 minutter.
TRIN 5
Tilsæt squash, peberfrugter, tomatpuré, og lad det stege i ca. 2 minutter.
TRIN 6
Hæld krydderierne i gryden: spidskommen, oregano, chili og kanal. Steg igen i ca. 2 minutter.
TRIN 7
Tilsæt chokolade, hakkede tomater og brun farin.
TRIN 8
Lad retten simre ved lav til middel varme – gerne i 20-25 minutter eller længere.
TRIN 9
Skyl kidneybønnerne i en sigte, og tilsæt dem sammen med majsene 5-10 minutter før servering.
TRIN 10
Smag til med salt, peber, brun farin og saften fra 1-2 limefrugter. Servér sammen med brune ris, en god klat cremefraiche og plukket koriander. Velbekomme.