Fremgangsmåde
Kyllingen
TRIN 1
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
TRIN 2
Krydr kyllingebrysterne med salt og peber.
TRIN 3
Varm op for en pande, og tilsæt olie – panden skal være god varm.
TRIN 4
Brun kyllingebrysterne på begge sider i ca. 1-2 minut hver, så de bliver gyldenbrune. Læg dem i en bradepande med bagepapir, og steg dem færdige i ovnen i ca. 15 minutter. Tjek om de er gennemstegt ved at skære en af dem igennem. Gør de øvrige ting klar imens.
Resten af salaten
TRIN 1
Lav couscoussen ved at finde en gryde, hælde 4 dl vand i og bringe det i kog. Tilsæt 1 spsk. olie og 1 tsk. salt.
TRIN 2
Når vandet koger, tager du gryden af varmen, og hælder couscous i. Rør rundt. Læg låg på, og lad det stå i ca. 5 minutter. Rør i gryden en gang i mellem. Hæld evt. overskydende vand fra.
TRIN 3
Skær cherrytomater i kvarte og abrikoserne i små tern. De skal vendes i couscoussen, når den er færdig.
TRIN 4
Lav dressingen ved at presse et fed hvidløg i en lille skål, og rør alle ingredienser sammen. Smag til med salt og peber.
TRIN 5
Når kyllingen er stegt færdig, skal den skæres i mundrette stykker og vendes sammen med dressingen.
TRIN 6
Skyl spinaten godt, og tør den i et rent viskestykke eller en salatslynge.
TRIN 7
Anret salaten i et fad, hvor spinaten er nederst, derefter couscoussen, abrikoser og tomater og til sidst kyllingen. Velbekomme.