Fremgangsmåde
TRIN 1
Tænd ovnen på 200 grader.
TRIN 2
Smelt smørret i en kasserolle.
TRIN 3
Tilsæt mel i kasserollen, og pisk godt, så melet blandes med det smeltede smør.
TRIN 4
Tilsæt mælken lidt efter lidt, mens du pisker.
TRIN 5
Når alt mælken er pisket i, og saucen er tyknet lidt, kommes spinaten i kasserollen sammen med salt og peber.
TRIN 6
Rør godt rundt, indtil spinaten er skrumpet ind. Tag kasserollen af komfuret.
TRIN 7
Halvér cherrytomaterne, og riv parmesanosten groft.
TRIN 8
Læg nu 4 skiver brød på en bagerist.
TRIN 9
Smør en klat bechamelsauce på.
TRIN 10
Fordel cherrytomaterne på de 4 stykker.
TRIN 11
Læg så en skive skinke på hvert brød.
TRIN 12
Læg det andet stykke brød ovenpå, og fordel resten af bechamelsaucen og parmesanosten.
TRIN 13
Bag brødene i ovnen i 10 minutter - hold øje med dem undervejs.
TRIN 14
Steg imens de 4 æg som spejlæg på en pande i lidt olie.
TRIN 15
Anret toasten med et spejlæg, cornichoner og sennep. Velbekomme.