Fremgangsmåde
TRIN 1
Tænd ovnen på 200 grader.
TRIN 2
Smelt smørret i en kasserolle.
TRIN 3
Tilsæt mel i kasserollen og pisk godt, så melet blandes godt med det smeltede smør.
TRIN 4
Tilsæt mælken lidt efter lidt, mens du pisker.
TRIN 5
Når alt mælken er pisket i, og saucen er tyknet lidt, kommes spinaten i kasserollen sammen med salt og peber.
TRIN 6
Rør godt rundt, indtil spinaten er skrumpet ind. Tag kasserollen af komfuret.
TRIN 7
Halver cherrytomaterne, og riv parmesanosten groft.
TRIN 8
Læg nu 4 skiver brød på en bagerist.
TRIN 9
Smør en klat bechamelsauce på.
TRIN 10
Fordel cherrytomaterne på de 4 stykker.
TRIN 11
Læg så en skive veggiepålæg på hvert brød.
TRIN 12
Læg det andet stykke brød ovenpå, og fordel resten af bechamelsaucen og parmesanosten på brødene.
TRIN 13
Bag dem i ovnen i 10 minutter - hold øje med dem undervejs.
TRIN 14
Steg imens de 4 æg som spejlæg på en pande i lidt olie.
TRIN 15
Anret toasten med et spejlæg, cornichoner og sennep. Velbekomme.