Fremgangsmåde
Fremgangsmåde
TRIN 1
Pil løget og skær det i fine tern.
TRIN 2
Snit hvidløg og chili fint.
TRIN 3
Varm 2 spsk. rapsolie op i en stor gryde og steg løg, hvidløg og chili, indtil løgene er blanke.
TRIN 4
Imens, skræl gulerødder og søde kartofler og riv dem på et groft rivejern.
TRIN 5
Hæld gulerødder og søde kartofler i gryden og steg af.
TRIN 6
Skær hokkaido-græskaret i mundrette tern, og hæld dem i gryden.
TRIN 7
Tilsæt grøntsagsbouillon og krydderierne.
TRIN 8
Skyl linserne og rør dem i gryden.
TRIN 9
Tilsæt også de hakkede tomater.
TRIN 10
Tilsæt grøntsagsbouillon og krydderierne.
TRIN 11
Lad daalen simre uden låg i minimum 40 minutter - rør jævnligt i gryden.
TRIN 12
Smag daalen til med salt, evt. flere krydderier og citronsaft.
TRIN 13
Server med lunt grovbrød, skyr og koriander som topping.
TRIN 14
Velbekomme.