Fremgangsmåde
TRIN 1
Pil løget, og skær det i fine tern.
TRIN 2
Snit hvidløg og chili fint.
TRIN 3
Varm rapsolie op i en stor gryde og steg løg, hvidløg og chili, indtil løgene er blanke.
TRIN 4
Imens skræller du gulerødder og søde kartofler, og riv dem på et groft rivejern.
TRIN 5
Hæld gulerødder og søde kartofler i gryden og steg af.
TRIN 6
Skyl linserne, og rør dem i gryden.
TRIN 7
Tilsæt også de hakkede tomater.
TRIN 8
Tilsæt grøntsagsbouillon og krydderierne.
TRIN 9
Lad daalen simre uden låg i minimum 40 minutter – rør jævnligt i gryden.
TRIN 10
Steg kyllingefileterne imens på en pande i lidt olie, indtil de er gennemstegte.
TRIN 11
Skær kyllingefileterne i mundrette stykker, og vend dem i daalen lige inden servering.
TRIN 12
Smag daalen til med salt, evt. flere krydderier og citronsaft.
TRIN 13
Servér med lunt grovbrød, skyr og koriander som topping. Velbekomme.