Fremgangsmåde
TRIN 1
Kog edamamebønner i en gryde med vand i ca. 20 minutter ved middel varme. Gør de andre ingredienser klar imens.
TRIN 2
Hak persille, løg og hvidløg groft, og kom det i en foodprocessor.
TRIN 3
Tilsæt æg, mel, salt, peber og parmesanost.
TRIN 4
Når bønnerne er kogte, så hæld dem i en si, og hæld koldt vand over. Hæld dem i foodprocessoren. Blend farsen godt.
TRIN 5
Form nogle små bolde ud af farsen. De skal have samme diameter som en femkrone.
TRIN 6
Varm olien op i en pande. Når olien begynder at bruse rundt om en tandstik, er den klar.
TRIN 7
Steg edamamefrikadellerne i olien i ca. 8 minutter, mens du vender dem løbende. Pas på, olien er meget varmt.
TRIN 8
Servér dem i et pitabrød eller en wrap, som tilbehør i madpakken eller som appetizer med en god dip. Velbekomme.