Fremgangsmåde
TRIN 1
Forvarm ovnen til 180 grader.
TRIN 2
Hak og snit løg, hvidløg og chili fint.
TRIN 3
Steg af i lidt olie på en varm pande.
TRIN 4
Brun derefter kødet af i samme pande, og tilføj bønner, 1 glas tacosauce og hakkede tomater.
TRIN 5
Hak spidskål fint, og tilsæt det. Tilsæt evt. 1-2 dl vand, hvis du synes.
TRIN 6
Lad retten koge i ca. 5-10 minutter, og smag til med cayennepeber, chilipulver, koriander, spidskommen og salt.
TRIN 7
Fold dine tortillas med saucen, majs og lidt Jalapeños – hvis du har lyst til det.
TRIN 8
Læg dem side om side i et ildfast fad med lukningen ned af.
TRIN 9
Top med 1 glas tacosauce og revet ost.
TRIN 10
Gratinér i ovnen i ca. 15 minutter.
TRIN 11
Servér med cremefraiche, frisk koriander og grøntsagsstave. Velbekomme.