Fremgangsmåde
Ovnbagt laks med appelsin og couscous
TRIN 1
Tænd ovnen på 200 grader, og tilbered couscousen - følg anvisningen på pakken.
TRIN 2
Pres saften ud af to af appelsinerne og vend saften med filet pieces i i et ildfast fad. Krydr med salt og peber.
TRIN 3
Skær skallen af de to andre appelsinerne, og skær den i tynde skiver. Placér skiverne på toppen af filet pieces.
TRIN 4
Bag retten i ca. 25 minutter.
Drys med granatæble
TRIN 1
Pil kernerne ud af granatæblet. Hak mynten groft. Bland granatæble og mynte, og drys det ud over filet pieces, når de er kommet og ud af ovnen og inden servering.
Spidskålssalat
TRIN 1
Skær kålen i tynde strimler og æblerne i tern.
TRIN 2
Pisk olie og citronsaft og revet citronskal sammen. Vend det sammen med kål og æbler.
TRIN 3
Smag til med salt og peber.
TRIN 4
Servér filet pieces med granatæbledrys, spidskålssalat og lækker couscous. Velbekomme.