Fremgangsmåde
Bagte søde kartoffelstænger
TRIN 1
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
TRIN 2
Skræl de søde kartofler, og skær dem i stænger.
TRIN 3
Læg dem i en skål, og tilsæt balsamico, olie og honning.
TRIN 4
Rør godt rundt, og læg kartoflerne på en bageplade med bagepapir.
Stegte peberfrugter
TRIN 1
Skær peberfrugterne i store tern. Hak hvidløg, oliven og kapers fint.
TRIN 2
Læg grøntsagerne i et ildfast fad, og vend det med olivenolie.
TRIN 3
Sæt både kartofler og peberfrugter i den varme ovn, og bag begge dele i 25 minutter ved 200 grader. Gør fisk og dressing klar imens.
Fiskeburger og dressing
TRIN 1
Rør dressingen sammen: finthakket pickles, fraiche 5%, mayonnaise, salt og peber. Smag den til med evt. mere pickles, salt og peber.
TRIN 2
Vend torskefileterne i mel, derefter i æg og så i rasp.
TRIN 3
Varm olien op i en pande, og steg torsken et par minutter på hver side. Pas på den ikke brænder på. Krydr med salt og peber.
TRIN 4
Snit spidskål fint, og varm bollerne på en brødrister eller i ovnen.
Servering
TRIN 1
Lav nu burgeren. Smør dressingen på burgerbollerne. Læg paneret torsk og snittet spidskål i burgeren.
TRIN 2
Servér burgeren med stegte peberfrugter, bagte søde kartofler og den overskydende dressing som tilbehør. Velbekomme.