Fremgangsmåde
Sellerifritter
TRIN 1
Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
TRIN 2
Skræl sellerien. Skær den herefter i skiver og så i stænger.
TRIN 3
Hæld dem i en skål og vend dem med olie, salt og sesamfrø.
TRIN 4
Læg dem op på en bageplade med bagepapir, og steg dem i ovnen i 30 minutter. Vend dem løbende.
Fiskefingre og ærtedip
TRIN 1
Slå æggene ud i en dyb tallerken.
TRIN 2
Pisk dem sammen med en gaffel.
TRIN 3
Kom mel i en anden dyb tallerken.
TRIN 4
Knus cornflakes, og kom dem i en dyb tallerken. Bland med salt.
TRIN 5
Skær fisken i 14-16 stykker.
TRIN 6
Vend fisken i mel, æg og til sidst cornflakes.
TRIN 7
Læg fisken på en bageplade med bagepapir.
TRIN 8
Bag fisken i den varme ovn i cirka 12 minutter sammen med sellerifritterne.
TRIN 9
Lav ærtedippen: Hæld alle ingredienserne i en skål. Blend godt. Smag til med salt.
TRIN 10
Servér fiskefingre med sellerifritter og ærtedip. Velbekomme.