Fremgangsmåde
TRIN 1
Tænd ovnen på 200 grader.
TRIN 2
Sæt risene over med det samme – følg anvisningen på pakken.
TRIN 3
Skær torsken ud i 4 lige store stykker, eller brug allerede skårede fileter.
TRIN 4
Skær tomater i kvarte, og bland dem med salt, balsamico og olie.
TRIN 5
Skær citron og hvidløg i meget tynde skiver.
TRIN 6
Bred 4 stykker bagepapir ud på et bord. Fordel tomaterne på midten af papiret. Læg et stykke torsk på hver portion.
TRIN 7
Læg 3 skiver hvidløg og 2 citronskiver på hver stykke torsk. Drys med basilikumblade.
TRIN 8
Luk bagepapiret som en madpakke, hvor siderne er lukket nedenom pakken.
TRIN 9
Placér pakkerne på en bageplade, og bag dem i 15 minutter.
TRIN 10
Lav en dressing til den hakkede spidskål. Bland olie, citron, sennep og honning i en skål, og pisk det godt. Smag til med salt og peber, og vend det i salaten.
TRIN 11
Servér pakkerne med kogte ris og den sprøde salat. Velbekomme.