Fremgangsmåde
TRIN 1
Pil og snit alle løgene i tynde skiver. Snit hvidløg fint.
TRIN 2
Varm olivenolie op i en tykbundet gryde til middel varme.
TRIN 3
Steg løg og hvidløg godt af. Det tager cirka 15 minutter, hvor de bare skal falde sammen stille og roligt. De må ikke få farve.
TRIN 4
Tilsæt salvie, timian, sukker, hvidvin og smør. Lad det stege videre i ca. 10 minutter. Det skal nærmest karamellisere.
TRIN 5
Varm ovnen op til 180 grader, så ovnen er klar, når brødet skal varmes.
TRIN 6
Overhæld løgene med grøntsagsbouillon, og lad det simre i ca. 10 minutter. Smag til med salt, groft peber og en god hvidvinseddike. Fisk salvie og timian op af gryden inden servering
TRIN 7
Lun dit brød i ovnen.
TRIN 8
Servér suppen varm med brød til og hakket frisk persille på toppen. Velbekomme.