Fremgangsmåde
TRIN 1
Pil og snit alle løgene i tynde skiver. Pil og snit hvidløg fint.
TRIN 2
Varm olivenolie op i en tykbundet gryde til middel varme.
TRIN 3
Steg løg og hvidløg godt af. Det tager ca. 15 minutter, hvor de bare skal falde sammen stille og roligt. De må ikke få farve.
TRIN 4
Tilsæt salvie, timian, sukker, hvidvin og smør. Lad det stege videre i ca. 10 min. Det skal nærmest karamellisere.
TRIN 5
Varm ovnen op til 180 grader, og skær brødet i skiver. Fordel osten på skiverne.
TRIN 6
Overhæld løgene med grøntsagsbouillon og lad det simre i cirka 10 minutter. Smag til med salt, groft peber og en god hvidvinseddike. Fisk salvie og timian op af gryden inden servering.
TRIN 7
Bag ostebrødene i ovnen, indtil osten er gylden.
TRIN 8
Servér suppen varm med brød til og hakket frisk persille på toppen. Velbekomme.