Fremgangsmåde
Ingredienser
TRIN 1
Rør kødet "sejt" med saltet. Det er rørt nok, når kødet klistrer på siden af skålen. Lad det trække i 15-20 minutter på køl.
TRIN 2
Hak imens løget fint. Skræl eller skrub kartoflerne, og kog dem i letsaltet vand.
TRIN 3
Tilsæt løg, æg, mælk, havregryn og lidt peber til farsen.
TRIN 4
Varm olie op på en pande, form frikadellerne med en ske, og steg dem i olien.
TRIN 5
Hak imens spidskål i fine strimler, og skær æble i fine tern. Put spidskål og æble i en skål.
TRIN 6
Pres citronsaft udover kål og æble, og tilsæt salt og honning. Smag til med salt, peber og evt. ekstra citron og honning. Tilsæt hakkede hasselnødder og hakket persille på toppen.
TRIN 7
Smag cremefraichen til med citronsaft, salt, peber og evt. lidt sukker. Anret dressingen i en lille skål.
TRIN 8
Tag frikadellerne af panden, når de er stegt. Servér med kartofler, kålsalat og cremefraiche-dressing.