Fremgangsmåde
TRIN 1
Rør kødet "sejt" med saltet. Det er rørt nok, når kødet klistrer på siden af skålen. Lad det trække i 15-20 minutter på køl.
TRIN 2
Hak imens løget fint, og riv gulerod, squash og sød kartoffel groft . Skræl eller skrub kartoflerne, og kog dem i letsaltet vand.
TRIN 3
Tilsæt løg, æg, mælk, havregryn, revne grøntsager og lidt peber til farsen. Rør godt rundt.
TRIN 4
Varm olie op på en pande. Form frikadellerne med en ske, og steg dem på panden.
TRIN 5
Hak imens spidskål i fine strimler, og skær æble i fine tern. Hæld spidskål og æble i en skål.
TRIN 6
Pres citronsaft udover kål og æble, og tilsæt salt og honning. Smag til med salt, peber og evt. mere citron og honning. Pynt med hakkede hasselnødder og hakket persille på toppen.
TRIN 7
Smag cremefraichen til med citronsaft, salt, peber og evt. lidt sukker. Anret dressingen i en lille skål.
TRIN 8
Servér frikadellerne med kartofler, kålsalat og cremefraiche-dressing. Velbekomme.