Fremgangsmåde
Friske forårsruller
TRIN 1
Steg kyllingebrystet på panden med lidt olie i 4-5 minutter på hver side. Er du i tvivl om dit kyllingebryst er stegt færdigt, kan du skære det ene af brystfiletterne over for at tjekke kødet. Lad kødet hvile tildækket i minimum 10 minutter.
TRIN 2
Imens kyllingen hviler, vaskes og snittes gulerødder, spidskål, agurk og peberfrugt i tynde strimler. Gå også i gang med at lave peanutbuttersaucen.
TRIN 3
Gør et fad med vand klar, og udblød 1 stk. rispapir af gangen i ca. 20 sekunder.
TRIN 4
Tag rispapir op af vandet, og læg det på et skærebræt.
TRIN 5
Læg strimler af kylling og grøntsager på midten af rispapiret, og rul dine friske forårsruller – eller gør det ved bordet.
TRIN 6
Servér med peanutbuttersauce, soja og lime som tilbehør.
Peanutbuttersauce
TRIN 1
Bland peanutbutter, kokosmælk, frisk revet ingefær, hakket chili, limesaft og soja sammen i en skål.
TRIN 2
Du kan smage til med mere soja, limesaft eller kokosmælk, så den passer præcis til dig.