Fremgangsmåde
TRIN 1
Tænd ovnen på 225 grader.
TRIN 2
Rul dejene lidt tyndere, hvis det er muligt. Læg pizzadejene på to bageplader med bagepapir.
TRIN 3
Fordel champignon i skiver og halvdelen af mozzarella over bundene. Bag begge fuldkornsbunde i ca. 6 min, indtil osten er smeltet og lysebrun.
TRIN 4
Mens bundene er i ovnen, gør du peberfrugterne klar. Fjern kernehuset, og skær peberfrugten i små tern.
TRIN 5
Tag pizzaerne ud af ovnen, og fordel nu peberfrugt, oksespegepølse, chili, hvidløg, salt, olie og resten af mozzarellaosten på de 2 bunde.
TRIN 6
Bag dem yderligere i 6 minutter, til osten er smeltet, og bunden er sprød.
TRIN 7
Servér de varme fuldkornspizzaer med frisk rucola på toppen og med sprøde grønsagsstænger og hummus ved siden af. Velbekomme.