Fremgangsmåde
TRIN 1
Tænd ovnen på 225 grader.
TRIN 2
Rul dejene lidt tyndere, hvis det er muligt. Læg pizzadejene på to bageplader med bagepapir.
TRIN 3
Fordel champignon i skiver og mozzarella over de to bunde. Bag begge fuldkornsbunde i ca. 10 minutter, indtil bunden er sprød og osten er smeltet og lysebrun.
TRIN 4
Mens bundene er i ovnen, gør du resten af ingredienserne klar.
TRIN 5
Riv peberroden på et rivejern, vask rucola og skær vegetarpålæg i strimler.
TRIN 6
Lad bunden køle af i ca. 6-8 minutter.
TRIN 7
Fordel nu peberrod, rucola, pålægsstrimler og olie på den sprøde fuldkornsbund.
TRIN 8
Server fuldkornsbunden med sprøde grønsagsstænger og hummus. Velbekomme.