Fremgangsmåde
Fremgangsmåde
TRIN 1
Lun mælken i en gryde.
TRIN 2
Hæld den lune mælk over i en skål.
TRIN 3
Tilsæt gær, olie, honning, salt og fuldkornsmel heri, og spæd til med hvedemelen. Gem lidt af melet – ca. 50 g.
TRIN 4
Ælt løs, indtil du har en smidig dej.
TRIN 5
Lad dejen hæve et lunt sted med et klæde over i 50-60 minutter.
TRIN 6
Efter hævning tænder du ovnen på 200 grader.
TRIN 7
Hæld dejen ud på et meldrysset bord.
TRIN 8
Del dejen i to, og rul begge dejklumper tyndt ud – gerne som en cirkel.
TRIN 9
Skær hver cirkel ud i 8 trekanter, så du i alt har 16 trekanter.
TRIN 10
Pensl ketchup på de 16 dejtrekanter.
TRIN 11
Læg kyllingepølserne i den brede ende af dejtrekanten, og rul ned mod den smalle ende.
TRIN 12
Pensl pølsehornene med æg, og drys med sesamfrø på toppen.
TRIN 13
Bag dem herefter i ca. 15 minutter ved 200 grader. Velbekomme.