Fremgangsmåde
Rodfrugter i ovnen
TRIN 1
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
TRIN 2
Skræl eller skrub gulerødder, rødbeder og kartofler, og skær dem i grove tern på ca. 2x2 cm. Læg dem på en bageplade med bagepapir, og dryp 2 spsk. olie og 1 tsk. salt henover.
TRIN 3
Sæt rodfrugterne ind i ovnen, og lad dem bage de første 20-25 minutter, mens svinemørbraden klargøres.
Fyldt svinemørbrad
TRIN 1
Brug en gaffel til at røre fetaen op med presset hvidløg, grofthakket basilikum, salt og soltørrede tomater.
TRIN 2
Rens svinemørbraden for fedt, hinder og sener.
TRIN 3
Skær et snit på langs, der er dybt nok til, at fyldet kan være der.
TRIN 4
Kom den rørte feta ind i svinemørbraden, og afslut med at folde parmaskinke omkring.
TRIN 5
Placér svinemørbraden midt på bagepladen - ovenpå rodfrugterne.
TRIN 6
Lad det hele stege færdigt i yderligere 18-20 minutter, eller til mørbraden har en stegetempratur på 62-65 grader.
TRIN 7
Tag mørbraden ud, og lad den hvile 5 minutter, mens rodfrugter får 5 minutter på grill-funktion.
TRIN 8
Server svinemørbraden med de lækre rodfrugter. Velbekomme.