Fyldte kyllingebryster med rodfrugter i ovnen
Forkæl dig selv eller hele familien med denne opskrift på fyldt kyllingebryst med parmaskinke og smagfulde, ovnbagte rodfrugter.
Spis med omtanke for klimaetFuld af klimavenlige ingredienser.

55 min

4 personer

25-35 kr. pr. portion


Ét Klik - Stor forskel

Hvordan gør vi retten grønnere?
Lavere CO2-aftryk
Du har valgt en opskrift, hvor vi har skåret ned på mængden af kød – og skiftet svinemørbrad ud med kyllingebryst. Du får altså en opskrift med et lavere CO2-aftryk, da svinekød, ifølge Danmarks grønne tænketank Concito, har en højere klimabelastning end kød fra fjerkræ.
Mindre kød
Fødevarestyrelsen anbefaler, at vi spiser mindre kød fra firbenede dyr (okse, kalv, gris og lam) og forarbejdet kød (fx pålæg, bacon og pølser). Derfor er det en god idé at udskifte noget af kødet med fx kylling, fisk, bælgfrugter og æg.

Find lignende opskrifter