Fremgangsmåde
Oksestegen
TRIN 1
Skræl løg og gulerødder, og hak dem groft.
TRIN 2
Vask sellerien, og hak den groft.
TRIN 3
Find en stor gryde frem, og varm olien op.
TRIN 4
Brun oksestegen godt af hele vejen rundt.
TRIN 5
Tilsæt grønsager, laurbærblade og salt. Steg videre et par minutter.
TRIN 6
Tilsæt oksebouillon, og sæt låg på.
TRIN 7
Lad stegen simre ved svag varme i 90 minutter.
TRIN 8
Ca. 20 minutter før stegen er færdig, gør du tilbehøret klar.
Tilbehør
TRIN 1
Kog kartoflerne i en gryde med lidt salt, indtil de er møre.
TRIN 2
Varm ærterne op i en anden gryde.
TRIN 3
Rengør svampene, og skær dem i kvarte, og steg dem i lidt olie på panden.
TRIN 4
Tilsæt balsamico og honning. Rør godt rundt, og lad svampene suge eddike og honning.
TRIN 5
Tag stegen op af gryden, og hold den varm i ca. 5 minutter.
TRIN 6
Fisk de 3 laurbærblade op, og tilsæt fløde og kulør.
TRIN 7
Blend saucen med en stavblender, og smag til med salt.
TRIN 8
Servér stegen med kogte kartofler, varme ærter, sur-søde svampe og den brune sauce. Velbekomme.