Fremgangsmåde
TRIN 1
Find en stor skål frem.
TRIN 2
Skræl agurken, og skær den i mindre stykker. Hæld agurkestykkerne op i skålen.
TRIN 3
Skær det grønne af forårsløgene og gem det til pynt. Hak det hvide af forårsløget i mindre stykker, og put dem op i skålen.
TRIN 4
Halvér tomaterne, skræl hvidløg, og læg begge ingredienser i skålen.
TRIN 5
Tilsæt olivenolie, salt, chiliflager, peberfrugter (uden marinade) og æbleeddike.
TRIN 6
Blend nu grønsagerne med en stavblender, indtil suppen er helt fin og uden klumper. Stil suppen i køleskabet, mens du gør pynten klar.
TRIN 7
Skær peberfrugt, soltørrede cherrytomater og det grønne fra forårsløgene i små fine stykker.
TRIN 8
Pynt suppen med de finthakkede grøntsager og basilikumbladene.
TRIN 9
Servér med groft flute. Velbekomme.