Fremgangsmåde
TRIN 1
Sæt en gryde over med vand, og bring vandet i kog.
TRIN 2
Skræl græskar, fjern frø, og skær det i store stykker.
TRIN 3
Læg stykkerne op i det kogende vand, og kog græskarret mør i ca. 12 minutter.
TRIN 4
Hak hvidløg fint imens.
TRIN 5
Fjern tarmen fra medisterpølsen, og skær kødet i små stykker.
TRIN 6
Tag græskarret op af det kogende vand, men lad gryden med det kogende vand stå. Det skal bruges til at koge gnocchi.
TRIN 7
Hæld græskarret i en skål med olie, salt og peber. Blend det godt, så det bliver helt cremet.
TRIN 8
Hæld olie på en pande, og steg hvidløg i ca. 2 minutter.
TRIN 9
Tilsæt medisterpølse og salvieblade. Brun kødet af.
TRIN 10
Tilsæt græskarcremen og chili.
TRIN 11
Steg og rør rundt i ca. 3 minutter. Smag til med mere chili og salt.
TRIN 12
Put nu gnocchierne i gryden med det vandet, som græskaret blev kogt i. Kog gnocchierne efter anvisninger på pakken.
TRIN 13
Når gnocchierne er klar, vendes de i saucen på panden.
TRIN 14
Servér retten med sprød kålsalat. Velbekomme.
Grønkålssalat
TRIN 1
Bland kål og æbler sammen i en skål.
TRIN 2
Lav en dressing af olie, eddike, sennep og honning. Smag til med salt og peber.
TRIN 3
Vend dressingen i skålen med kål og æbler. Drys med de hakkede græskarkerner.