Fremgangsmåde
TRIN 1
Skræl løg og gulerod, og skær dem fint.
TRIN 2
Vask og skær squash og aubergine i små tern.
TRIN 3
Varm olien op i en gryde.
TRIN 4
Steg løget ved middel varme i ca. 2 minutter.
TRIN 5
Tilsæt gulerod, squash og grøntsager, chili og salt. Steg videre i ca. 10 minutter.
TRIN 6
Tilsæt linserne og steg i yderligere et par minutter. Rør rundt i grøntsagerne.
TRIN 7
Tilsæt tomat passata, og fyld flasken med vand. Tilsæt dernæst også vandet.
TRIN 8
Lad saucen simre i mindst 30 minutter ved lav varme.
TRIN 9
Tilsæt mere vand, hvis retten virker udtørret.
TRIN 10
Kog gnocchierne efter anvisninger på pakken.
TRIN 11
Bland gnocchierne med saucen.
TRIN 12
Servér retten med et lækkert stykke brød og en frisk salat.