Fremgangsmåde
Fremgangsmåde
TRIN 1
Skræl løg og gulerod, og skær dem fint.
TRIN 2
Vask og skær squash og aubergine i små tern.
TRIN 3
Varm olien op i en gryde.
TRIN 4
Steg løget ved middel varme i ca. 2 minutter.
TRIN 5
Tilsæt gulerod, squash og grøntsager, chili og salt. Steg videre i ca. 3 minutter.
TRIN 6
Tilsæt det hakkede oksekød, og brun det godt af. Steg i yderligere i ca. 5 minutter. Rør rundt i grøntsagerne.
TRIN 7
Tilsæt tomat passata og 1 ekstra dl vand.
TRIN 8
Lad saucen simre i mindst 20 minutter ved lav varme.
TRIN 9
Tilsæt mere vand, hvis retten virker udtørret.
TRIN 10
Kog gnocchierne efter anvisninger på pakken.
TRIN 11
Bland gnocchierne med saucen.
TRIN 12
Servér retten som den er eller med et lækkert stykke brød og en frisk salat. Velbekomme.