Græskarsuppe med ristede græskarkerner og grovbrød
En varm og cremet græskarsuppe er et kæmpe hit – særligt når det er koldt udenfor. I denne opskrift får suppen selskab af lækkert grovbrød og ristede græskarkerner på toppen.
Spis med omtanke for klimaetFuld af klimavenlige ingredienser.

40 min

4 personer

1 - 25 kr. pr. portion


Ét Klik - Stor forskel

Hvordan gør vi retten grønnere?
100 % kødfri
”En kødfri dag, tak”. Fødevarestyrelsen anbefaler, at du spiser mindre kød fra firbenede dyr (okse, kalv, gris og lam) og forarbejdet kød (fx pålæg, bacon og pølser). Derfor kan du med fordel udskifte kødet med fx fuldkornsprodukter og grøntsager.
Mere fuldkorn
Fødevarestyrelsen anbefaler, at du spiser mad med fuldkorn. Fuldkorn finder du i mad, der er lavet af kornprodukter, hvor hele kornet er taget med. Det er blandt andet fuldkornsrugbrød, havregryn, brune ris og fuldkornslasagneplader.

Find lignende opskrifter