Fremgangsmåde
TRIN 1
Skræl græskarret, halver det og fjern kernerne Skær græskaret i små stykker.
TRIN 2
Skræl kartoflerne og skær også dem i små stykker.
TRIN 3
Kog kartoflerne i en gryde og græskarstykkerne i en anden gryde.
TRIN 4
Når græskar og kartofler er møre, hælder du vandet fra og moser dem med en gaffel eller en kartoffelmoser.
TRIN 5
Bland det moste græskar og kartofler sammen i en skål og tilsæt salt og peber.
TRIN 6
Tilsæt revet parmesan og æg. Bland godt.
TRIN 7
Bland rygeost i massen.
TRIN 8
Tænd en ovn på 180 grader varmluft.
TRIN 9
Find en springform med en diameter på ca. 25 cm og smør den med lidt olie. Fordel noget af raspen i formen – gem det meste til senere.
TRIN 10
Fordel græskar- og kartoffelmassen godt rundt i formen.
TRIN 11
Fordel olivenolien i en jævnt lag. Drys så med rasp - også i et jævnt lag.
TRIN 12
Bag kagen i ca. 25 minutter.
TRIN 13
Når kagen er kølet lidt af, kan du skære et stykke og den kan serveres som snack eller som en ret med salat og et stykke godt brød.