Fremgangsmåde
TRIN 1
Hæld l lunken vand i en skål, og opløs gæret i vandet.
TRIN 2
Rør hvedemel og fuldkornsmel i skålen.
TRIN 3
Tilsæt salt. Rør godt rundt.
TRIN 4
Hak græskarkernerne groft, og vend dem i dejen.
TRIN 5
Ælt dejen, indtil du kan trække i den.
TRIN 6
Lad dejen hvile i 20-30 minutter i skålen med et fugtigt viskestykke over.
TRIN 7
Tænd ovnen på 200 grader.
TRIN 8
Del dejen i 12 lige stykker, og tril dem til kugler.
TRIN 9
Rul hver dejkugle til stænger så tynde som blyanter. Læg grissinierne på en bageplade med bagepapir, og pensl med olivenolie.
TRIN 10
Bag grissinierne i ovnen i ca. 10 minutter. Velbekomme.