Fremgangsmåde
Fremgangsmåde
TRIN 1
Skær løg og hvidløg i grove stykker.
TRIN 2
Hæld olien i en gryde, og steg løg og hvidløg bløde.
TRIN 3
Knæk den nederste del af aspargesene, og kassér enderne.
TRIN 4
Skær hovederne af aspargesene, og læg dem til side.
TRIN 5
Skær aspargesene i mindre stykker.
TRIN 6
Hæld vandet i gryden med løg og hvidløg og få det til at koge.
TRIN 7
Tilsæt bouillonterningerne og aspargesstykkerne (ikke hovederne).
TRIN 8
Kog aspargesstykkerne let møre under låg.
TRIN 9
Hæld derefter spinat i gryden.
TRIN 10
Blend suppen med en stavblender, når spinaten lige er faldet lidt sammen.
TRIN 11
Rør minimælk i suppen.
TRIN 12
Smag suppen til med citronsaft, salt og peber.
TRIN 13
Skær laksen i tynde strimler, og læg det på en tallerken.
TRIN 14
Hæld aspargeshovederne og de tynde strimler laks i suppen, og lad dem simre med i 2 minutter.
TRIN 15
Hæld suppen i 4 skåle. Servér suppen med et drys hakket persille og groft brød. Velbekomme.