Fremgangsmåde
TRIN 1
Skær løg og hvidløg i grove stykker.
TRIN 2
Hæld olien i en gryde, og steg løg og hvidløg bløde.
TRIN 3
Knæk den nederste del af aspargesene, og kassér enderne.
TRIN 4
Skær hovederne af aspargesene, og læg dem til side.
TRIN 5
Skær aspargesene i mindre stykker.
TRIN 6
Hæld vandet i gryden med løg og hvidløg, og få det til at koge.
TRIN 7
Tilsæt bouillonterningerne og aspargesstykkerne (ikke hovederne).
TRIN 8
Kog aspargesstykkerne let møre under låg.
TRIN 9
Hæld derefter 50 g spinat i gryden.
TRIN 10
Blend suppen med en stavblender, når spinaten er faldet lidt sammen.
TRIN 11
Smag suppen til med citronsaft, salt og peber.
TRIN 12
Hæld aspargeshovederne i suppen, og lad dem simre med i 2 minutter.
TRIN 13
Rist mandlerne på en varm pande, så de lige får lidt farve.
TRIN 14
Tag dem af varmen, og hak dem groft.
TRIN 15
Servér suppen med hakkede mandler, et drys hakket persille og groft brød. Velbekomme.