Fremgangsmåde
Grønne pandekager
TRIN 1
Hæld alle ingredienserne i en skål, og blend det med en stavblender. Lad dejen hvile på køl i ca. 15-20 minutter. Mens du venter, kan du lave moussen.
TRIN 2
Tag en pande, og smør den med olie med en pensel. Varm panden godt op.
TRIN 3
Lav 3 små pandekager på panden ad gangen, og skru ned til middelvarme. Lad dejen samle sig godt, inden du vender pandekagerne. Steg dem færdige i ca. 1 minut på den anden side.
TRIN 4
Hold pandekagerne varme i et fad, mens du laver resten af pandekagerne.
linsecreme
TRIN 1
Hak gulerod, løg og hvidløg fint.
TRIN 2
Steg grøntsagerne i lidt olie på en pande i 2 min.
TRIN 3
Tilsæt så linser, salt, peber og vand.
TRIN 4
Lad det hele småkoge i 15 min til linser er møre.
TRIN 5
Hæld det i en skål og blend det hele med en stavblender.
TRIN 6
Vend det til sidst med philadelphiaen, Anret cremen ovenpå de grønne pandekager og pynt eventuelt med citron og dild.
TRIN 7
Velbekomme.