Fremgangsmåde
Grønne pandekager
TRIN 1
Hæld alle ingredienserne i en skål, og blend det med en stavblender. Lad dejen hvile på køl i ca. 15-20 minutter. Mens du venter, kan du lave din laksemousse.
TRIN 2
Tag en pande, og smør den med olie med en pensel. Varm panden godt op.
TRIN 3
Lav 3 små pandekager på panden ad gangen, og skru ned til middelvarme. Lad dejen samle sig godt, inden du vender pandekagerne. Steg dem færdige i ca. 1 minut på den anden side.
TRIN 4
Hold pandekagerne varme i et fad, mens du laver resten af pandekagerne.
Laksemousse
TRIN 1
Hak forårsløg og dild fint. Kom urterne i en skål, og smuldr laksen heri. Rør det hele godt sammen.
TRIN 2
Tilsæt flødeosten og skyr – og rør godt. Blandingen skal være som en frikadellefars. Smag til med salt og peber.
TRIN 3
Anret laksemoussen ovenpå de grønne pandekager og eventuelt med ekstra dild til. Velbekomme.